Csillangó

Zenés-mesés ölbeli játékok babáknak (0–3 éves korig) és szüleiknek a népművészet kincsestárából. A foglalkozásokat vezetik: Kulcsár-Elek Csilla és Tóth Zsuzsanna.

Magyar Népmese Napja – Százszorszép Bóbiska

A Királynők Kertjének közepén áll egy csodálatos harang, amely csak akkor szólal meg, ha a Királynőnek leánygyermeke születik. Új lakói, a lusta harangemberkék, átokkkal sújtják Százszorszép Bóbiska hercegnőt, mert a születését ünneplő harangszó felverte őket százeves álmukból. Vajon sikerül-e Bóbiskának megtörni az átok erejét és elnyerni a boldogságot?

Megtudhatjátok Majoros Ágnes bábjátékos előadásából!

„Operaház Nagykövetei”

A Magyar Állami Operaház indította útjára az "Operaház Nagykövetei" programot, melynek keretében hivatásukat, a műfajt és az Operaházat megszállottan szerető művészeket szeretne – iskolájukat és a tanítást szintén megszállottan szerető –  pedagógusokkal összehozni.

Átadták az Év Gyerekkönyve Díjakat

admin : 2019. 08. 22. - 10:13

2019-ben is öt kategóriában díjazták a gyerek,-és ifjúsági könyves szerzőket az Ünnepi Könyvhéten. A HUBBY negyedik éve figyeli, támogatja és díjazza a gyerekeknek alkotókat, idén a Bookline és a PIM támogatásának köszönhetően emelt pénzösszeggel.  A HUBBY különdíjat is adott és gyerekzsűri is díjazott.